Expo, Kiállítás gyakori kérdések

Expo, Kiállítás gyakori kérdések

Mit érdemes a standon tartani?
Műanyag poharat, üditőt, reklámajándékokat, szóróanyagot, prospektusokat, névjegykártyagyűjtő tálat, névjegykártyákat.

Lesz áram a standon?
A standdíj sok esetben az áramszolgáltatás díját is tartalmazza, standméret szerint a szerződésben részletezettek szerint, vagy pedig általánydíjat, vagy egyedi fogyasztást kell fizetni – segítünk az eligazodásban előzetesen.

Hogyan dekorálhatom a standomat?
A standra élőnövényt, virágot, bútorokat (szekrény, asztal, szék, stb), babzsákot, fotót, posztereket, molinót, prospektustartókat, gépeket, berendezéseket lehet hozni.

Épít-e a mellettem lévő stand falat, illetve használhatom a felém eső oldalát?
Erről a kiállítás megnyitása előtt előzetesen szükséges egyeztetni a szomszéd kiállítóval. A standkiosztás után a kiállítók kontakjait kiküldik, és felvesszük velük a kapcsolatot stand engedélyeztetés céljából.

Mennyire lesz világos a standom?
A pavilonokban alapvilágítás biztosított, hogy a stand ne legyen sötét, plusz lámpákat biztosítunk, melyek a stand szerkezetén, vagy befüggesztéseken helyezünk el.

Vendégkártyák és bejutás
Általában a kiállító cég a stand méretétől függően kap kiállítói kártyákat kollégái számára biztosítva a bejutást az expo/rendezvény idejére. Az építéshez a megfelelő számú belépőt megigényeljük a szervezőktől. Szerződéstől függően a kiállítás szervezője vendég belépőket is biztosít a kiállítónak.

Ügyintézés

Teljes körű szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére, minden terhet leveszünk a válláról!

Tovább