Látványtervezés

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK: HELYSZÍNI LÁTVÁNYTERVEZÉS

Új szolgáltatásunk: Domo-Mezzo installációs rendszerünkkel építendő standot Önöknél vagy telephelyünkön, az Önök elképzelései mentén megtervezzük!
Azonnal láthatják, hogyan fog kinézni a stand, könnyen elvégezzük a szükséges módosításokat, megspóroljuk Önöknek a hetekig tartó levelezési folyamatot. A helyszíni domo-mezzo stand tervezés szolgáltatásunk ingyenes!

Egyedi igényei alapján, teljesen személyre szabottan fotorealisztikus 3D látványterveket készítünk, mely alapján pontos képet kaphat az építendő standról. A stand grafikai elemei, melyeket kérésre elkészítünk, megtervezünk, szintén felkerülnek a látványtervre. Ha szükséges, a terveken elvégezzük a kívánt módosításokat, több változatot is készítünk, hogy Ön valóban tökéletes végeredményt
kaphasson. Az adott rendezvény előírásainak megfelelő engedélyeztetési dokumentációt készítünk, a terveket engedélyeztetjük.
Lehetőséget biztosítunk 360-fokos, virtuális valóság látványterv bemutatásra is. Az elkészült 3D látványtervet speciális render-beállítással VR kompatibilissá tesszük, így nálunk személyesen, egy VR sisak segítségével, már a stand építése előtt körbe tud nézni annak virtuális másában.

Professzionális megoldásokkal várjuk, legyen szó pár négyzetméternyi kisebb költségvetésű installációról, vagy egy emeletes, egyedileg tervezett és legyártott standról.

360 fokos látványtervek

Nézzen körbe az egere segítségével a látványtervben 360 fokban!

3D Látványtervek

3D Látványtervek

Tekintse meg több mint 10 év látványterveit!

Tovább

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérje ajánlatunkat!

Tovább