Stand Tervezés és építés

Első lépések: Konzultálunk, hogy az Ön összes igényét felmérjük, és végig kísérjük az egész folyamaton az ötlet megszületésétől a kivitelezésig. A kiállítás építéstől a bontásig, teljes körű
szolgáltatást nyújtunk.

A stand felépítéséhez szükséges összes tervet elkészítjük, úgymint: 3D látványtervek, elektromos tervek, alaprajzi vázlatok, statikai tervek.

Vállaljuk kiállításokra standok tervezését, kivitelezését 20 éves tapasztalattal belföldön és külföldön egyaránt. Konferenciákhoz, rendezvényekhez kapcsolódó egyedi és típusstandok tervezését, kivitelezését.

Igény szerint részt veszünk a terület kiválasztásában, a szükséges engedélyek beszerzésében, a standhoz kapcsolódó szolgáltatások megrendelésében (áram, víz, befüggesztések) Jól ismerjük a kiállítási helyszíneket, mondja el, mire van szüksége, és megtaláljuk a legoptimálisabb választást.

Rendszeresen jelen vagyunk:BNV (Hungexpo), AgroMash,Construma,Automotive,Fehova,Otthondesign, Esküvő Kiállítás,Industria, Ipar Napjai/Mach-Tech,Utazás kiállítás,Baba-Mama Expo,Beauty & Style, Hódexpo,HVG Állásbörze, konferenciák

Más országban, Európában is szeretné bemutatni vállalkozását?
Bízza ránk a megjelenés teljes szervezését! A standépítmény és a komplett felszerelés szállítása, vámolása és tároltatása mellett, a helyi kiállításszervező céggel együttműködve minden teendőt önállóan elvégzünk és kulcsrakészen adjuk át standját.
Vállaljuk a kivitelezés, a szállítás, az engedélyeztetés és a standépítés és bontás minden felelősségét, valamint teljes körű műszaki és koordinációs felügyeletet biztosítunk a kiállítás ideje alatt.

Díjak
Épített standjaink közül több is elnyerte az adott expon a legszebb standért járó díjat. Legyen szó változatos anyagfelhasználással kivitelezett egyedi standokról, vagy típus elemekből összeállított látványos standokról, mindig a maximumra törekszünk a tervezés és a kivitelezés során.
Emiatt például többek között az Aereco, az FCSM, a KUHN, a Phylazonit, a Yamaha, VPP és a Zalakerámia ügyfeleink vehették át a legszebb standjáért járó díjat és elismerést.

Egyedi stand

Egyedi stand

Bővebb információ egyedi gyártású standjainkról

Tovább
Típus stand

Típus stand

Bővebb információ típus standjainkról

Tovább
Emeletes stand

Emeletes stand

Bővebb információ emeletes standjainkról

Tovább
Egységstand, Kollektív stand

Egységstand, Kollektív stand

Bővebb információ egység- és kollektív standjainkról

Tovább

Expo/Kiállítás Gyakori Kérdések

Összegyűjtöttük a kiállításokkal kapcsolatos leggyakrabban felmerülő kérdéseket

Tovább

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérje ajánlatunkat!

Tovább