Típus stand

Típus stand tervezés, építés

A legelterjedtebb és a legköltséghatékonyabb módja kiállítási standok építésének a típusinstallációs rendszerek használata. Az előre gyártott elemek igen változatosan illeszthetőek egymásba, felhasználhatóságának csak a tervezői fantázia szab határt. Az egyedileg épített standoktól eltérően kevesebb munkaerő szükséges a felépítéséhez, nem igényel előzetes gyártást, ezért ezek a típusstandok nagyon költséghatékonyak.

A típusinstallációs rendszerekbe nagyon jól illeszkednek a TV-k, vitrinek is, íves és egyenes elemei biztosítják a változatosságot. Multimédiás eszközöket, bútorokat saját készletünkről tudunk biztosítani.

Az egyszer használatos egyedi standok a kiállítás után többnyire építési törmelékként végzik. A típus rendszerek használata kevésbé terheli a környezetet, olcsó és elegáns, ezért a kiállítási standok nagyobb része ezzel a technikával készül. Az előre gyártott, szabadon variálható ívelt és egyenes típus elemek segítségével egyszerűbb, de akár komolyabb igényeket is ki tudunk elégíteni. Egyedi grafikákkal, világító felületekkel tesszük még vonzóbbá standját az érdeklődők számára. Az elkészült nyomatokat kérésre eltároljuk, és a következő kiállításon újra felhasználhatóak lesznek.

Az installációs standok természetesen kiegészíthetőek egyedi stand elemekkel (például egyedi pultokkal, 3D logóval és feliratokkal)

Német DOMO-MEZZO installációs rendszer bemutatása

A több tulajdonságában is egyedülálló DOMO-MEZZO rendszer esztétikus, minőségi megjelenésének köszönhetően kiállítások, expo-k népszerű installációs rendszere. Kialakításának köszönhetően tág teret adnak a tervezői fantáziának, így rendkívül változatos, egyedi megjelenésű kiállítási standok készíthetők. Széles profilválasztéknak és a teljes rendszer-kompatibilitásnak köszönhetően a DOMO-MEZZO installáció felhasználhatóságának csak a tervezői fantázia szab határt.

Rendszertulajdonságai

  • minimalizált keresztmetszet az elegáns megjelenésért
  • kis tömegű, általánosságban mondható, hogy más, hasonló rendszerekhez képest fele akkora a
    tömege.
  • egyszerű elemkapcsolódás biztosítja a gyors építést
  • láthatatlan elemkapcsolatokkal építhető – a rögzítési csavarhelyek rejtettek, a letisztult látványért.
  • kitöltő falelemek széles méretválasztéka (teljes felület grafikázható, színre vonható, világító
    felületként is funkcionálhat.

Típus stand látványtervek

Típus stand látványtervek

Tekintse meg típus standokhoz készült látványterveinket

Tovább
Típus stand fotók

Típus stand fotók

Tekintse meg típus standjainkról készült fotóinkat

Tovább

Típus stand katalógusok

Itt letöltheti típus standjainkat tartalmazó bemutatkozó katalógusainkat

Kis típusstandok - katalógus

Közepes típusstandok - katalógus

Nagy típusstandok - katalógus

Extra típusstandok - katalógus